COVID-19 Digitaal aanvraagformulier voor cafés en restaurants

Contactgegevens

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Vooraf

Welkom. Je staat op het punt om langs deze weg aan ons te vragen om jouw Mortsels café of restaurant op te nemen bij ons online initiatief om het lokaal aanbod in coronatijden te promoten. We richten ons dus specifiek tot zaken die voor het publiek verplicht de deuren moeten sluiten én daarom mogelijk overschakelen naar een systeem van uithalen of thuislevering.

Opgelet
Zijn er specifieke beperkingen op de verkoop van alcoholische dranken? Ja, vanaf 20 uur tot 5 uur ’s morgens is de verkoop van alcoholische dranken verboden in alle inrichtingen (met inbegrip van automaten). Dit is ook geldig voor de afhaal en levering van maaltijden en dranken. Wat betreft horeca-inrichtingen is het bovendien zo dat alcoholische dranken tijdens deze periode enkel kunnen worden aangeboden om mee te nemen of te leveren in combinatie met het aanbieden of leveren van afhaalmaaltijden.

FAQ
https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/

Dit is een tijdelijke tool, die we aanbieden tot de maatregelen opnieuw versoepeld worden. Samen met jou hopen we van harte dat de cafés en restaurants zo snel mogelijk opnieuw volwaardig starten. Dat is uiteraard het einddoel. We hebben slechts enkele gegevens van je nodig om van start te gaan. Alvast erg veel succes in deze moeilijke periode!

Aan de slag
Je kan je café of restaurant hieronder enkel registreren wanneer voldaan wordt aan deze drie voorwaarden:
1) je onderneming is een voor het publiek toegankelijk café of restaurant én
2) je zaak sluit verplicht de deuren én
3) klanten kunnen gebruik maken van jouw diensten 'takeaway' of 'thuislevering' (bv. maaltijden, bieren, exclusieve wijnen, enz.)

Juridische informatie en privacy: lees hier onze algemene verklaring.

Opgelet

Nog even dit. Wil je dit enkel invullen om een aanvulling of wijziging van je zaak door te geven en heb je je reeds geregistreerd? Stuur dan een e-mail met je boodschap naar communicatie@mortsel.be en sluit deze pagina.

Gebruik niet de officiële benaming van de onderneming, wél die van de vestiging.
Via het opgegeven telefoonnummer kunnen potentiële klanten de zaak bereiken tijdens de gebruikelijke winkeluren.
Je raadpleegt deze mailbox minstens dagelijks.
*Mijn zaak is een café of restaurant en is verplicht gesloten voor het publiek naar aanleiding van de maatregelen die momenteel gelden.
*Is jouw zaak een café of een restaurant?
*Wat bied je aan nu jouw zaak verplicht gesloten is?

Uitgelicht