Fortbom

FortBom is een feestelijk familiefestival dat jaarlijks begin september het culturele seizoen opent in Mortsel. Zet 5 september maar in je agenda, want FortBom wordt een feest dat je niet mag missen!

FortBom is een familiefestival vol activiteiten voor jong en oud in het schitterende FORT 4. FortBom, een organisatie van Lokaal bestuur Mortsel en Theater FroeFroe, is ondertussen al aan zijn elfde editie toe.
Vele artiesten en medewerkers die de voorbije jaren al aan het succes van FortBom gewerkt hebben, zorgen opnieuw voor een fantastisch feest, een fijne theatervoorstelling of een spannend spel.
De voorstellingen en activiteiten gaan soms binnen en vaak buiten door. Zorg voor aangepaste kledij.
FortBom richt zich op de ganse familie maar toch vooral op mensen onder de twaalf jaar. Geen gewone kermismolen, wel een eigenaardig circus of bijzonder theater. Niets is zoals anders.

Er zijn gratis voorstellingen maar ook betalende. Voor de betalende voorstellingen koop je best vooraf tickets via onze webshop tickets.mortsel.be. De online ticketverkoop stopt om 10.00 uur. Is de voorstelling niet uitverkocht, dan kan je nog tickets ter plaatse kopen aan de infotent. Betalen doe je daar met bancontact. Ook kaartjes voor de molen en pretpakket koop je aan het infopunt.

We organiseren FortBom strikt volgens de Covid-19 richtlijnen van de nationale veiligheidsraad en hebben daarvoor de nodige maatregelen getroffen.

De website van FortBom, waar je makkelijk tickets kan kopen voor de voorstellingen, vind je hier.

De brochure met het volledige programma kan je hier nalezen.

Uitgelicht