Informatie over dit initiatief

Mortsel steunt lokale horeca met platform ‘Horeca in coronatijden’

In Mortsel willen we de horeca een hart onder de riem steken. Immers, in tegenstelling tot de detailhandel moet onder meer de horeca nog een tijd geduld oefenen. Iedere horeca-ondernemer die in coronatijden een of andere formule aanbiedt met zijn of haar zaak, krijgt een plek in een handig overzicht op de website van lokaal bestuur Mortsel. We steunen daarmee onze horecamensen die creatief aan de slag moeten gaan in deze bijzondere tijden. Ze kunnen zich gratis registreren op dit platform en klanten zien in één oogopslag bij wie ze terechtkunnen.

Want elkaar versterken, dat moeten we nu meer dan ooit doen. Het overzicht vind je op www.mortsel.be/horecaincoronatijden. Er komen regelmatig nog horecazaken bij die zich gratis registreren, dus mis niets en surf regelmatig naar onze website.

Gerechten of producten bestellen en afhalen of laten leveren? Surf via deze link naar horecazaken die hun deuren voor het publiek nog niet volwaardig mogen openen. Je vindt er alvast een waaier aan inspiratie. Winkels worden alfabetisch weergegeven met hun vestigingsnaam. Laat je verwennen door onze Mortselse horeca!

Zoek het niet te ver. Koop lokaal, koop in Mortsel en steun onze lokale horeca.

Uitgelicht