Nieuwspagina overzicht

 • Aanleg fietsostrade F11 Antwerpen-Lier

  Provincie Antwerpen plant de aanleg van de fietsostrade F11 Antwerpen-Lier naast de spoorlijn.
 • De Kaphaanlei krijgt een nieuw wegdek

  De aannemer zal starten met kleine herstellingen aan de goten en boordstenen. Niet overal, maar op bepaalde plaatsen waar deze te laag zitten of in slechte toestand zijn. Deze werken starten op 7 mei.
 • Een dolfijn in de vijver van FORT 4!

  Kom de 3D-afdruk van de schedel bewonderen in het bezoekerscentrum van FORT 4.
 • Het stadsterras wordt het sluitstuk van parkgebied Oude-God

  Onze droom voor parkgebied Oude-God wordt steeds meer realiteit. Lees meer ...
 • Juridische informatie en privacy

  Meer privacy met GDPR. Lokaal bestuur Mortsel is er klaar voor!
 • Vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed in de provincie Antwerpen

  Het agentschap Onroerend Erfgoed, Vlaamse overheid, organiseert een openbaar onderzoek voor de vaststelling van het bouwkundig erfgoed in de provincie Antwerpen.
 • Nieuwe dropzone voor 'slimme deelfietsen' Cloudbike

  Stad Antwerpen heeft reeds een systeem van slimme deelfietsen. Deze cloudbike-fietsen worden geopend met een smartphone-applicatie. Je kan ze ophalen en terug afzetten binnen vooraf bepaalde dropzones. Stad Mortsel stapt nu mee in dat project. In een eerste testfase zullen er 30 deelfietsen geplaatst worden in 3 dropzones in Mortsel. Ze kunnen door de deelnemers vrij gebruikt worden, maar zijn vooral handig om op en af naar stad Antwerpen te rijden. Zo zal Cloudbike het eerste dergelijk deelfietssysteem in de Zuidrand van Antwerpen worden, een goed alternatief voor het Velosysteem!
 • Groepsaankoop dakisolatie

  Wist je dat tot 30% van de warmte in je woning gewoon verdwijnt via een slecht of niet-geïsoleerd dak? Een degelijke dakisolatie is zonder twijfel de beste en meest rendabele investering om je energieverbruik te verminderen en dus flink te besparen op je energiefactuur. Je wooncomfort is beter en je zorgt voor minder uitstoot van CO2 en minder vervuiling. Toch hebben veel woningen een slecht of niet-geïsoleerd dak. Daarom wil de stad haar inwoners stimuleren om hun dak beter te isoleren via een groepsaankoop in samenwerking met IGEAN.
 • Lokaal bestuur Mortsel werkt volledig cashvrij!

  Vanaf 1 januari 2018 kan je alleen nog maar met je bankkaart betalen aan al onze balies.

Uitgelicht