Nieuwe concessionaris standplaats frietkraam Deurnestraat

Mortselaars kunnen binnenkort opnieuw terecht in een gloednieuw frietkraam.

In november ging lokaal bestuur Mortsel op zoek naar een ambitieuze en professionele concessionaris voor de uitbating van een frituurkraam aan de spoorwegoverweg in de Deurnestraat. Frietbarak ’t Bareeltje bestaat al sinds 1958 en werd sinds 1983 uitgebaat door Trudy Wortel. Nu zij er om persoonlijke redenen mee moet stoppen, dreigde een stukje traditie en folklore te verdwijnen. Ondertussen werd met succes een nieuwe concessionaris voor de standplaats gevonden.

Twee maanden na de oproep kunnen we het goede nieuws brengen dat Mortselaars binnenkort opnieuw terechtkunnen in een gloednieuw frietkraam. De nieuwe concessionaris is Farrokh Redoaune, een ondernemer die al vele jaren een horecazaak uitbaat in Mortsel. Hij zorgt de komende zes jaar voor heerlijke goudgele frietjes én een leuke babbel, net zoals de klanten dat gewend waren bij ’t Bareeltje, in de volksmond ook wel bekend als ‘bij den Hollander’.

Het stadsbestuur bedankt Trudy uitdrukkelijk voor haar jarenlange toewijding en engagement. Ten slotte wensen we Farrokh veel succes met zijn nieuwe uitdaging!


Meer nieuws

Uitgelicht