Uitbater Theatercafé Mortsel kiest voor nieuwe uitdaging

De concessie werd in onderling overleg beëindigd.

Na 7 mooie jaren achter de tapkraan van het Theatercafé, trekt Ken Matysen de deur achter zich toe. Hij baatte het Theatercafé naast de Mark Liebrecht Schouwburg uit via een concessie, die in 2019 nog vernieuwd werd. “Na lang overwegen heb ik op basis van zowel persoonlijke als economische redenen definitief moeten beslissen dat mijn verhaal in Theatercafé hier stopt.” Nadat de horeca verplicht moest sluiten omwille van de coronamaatregelen, zal Theatercafé dus niet meer opstarten. Lokaal bestuur Mortsel gaat snel op zoek naar een nieuwe concessionaris.

In functie van de continuïteit wordt de concessie in onderling overleg beëindigd. Op korte termijn zal er een open oproep volgen voor kandidaten. Hopelijk kan het Theatercafé in de loop van het najaar via een nieuwe uitbater heropenen.

Voor lokaal bestuur Mortsel is het Theatercafé een essentiële nevenfunctie van de Mark Liebrecht Schouwburg. De bezoekers kunnen in het Theatercafé na de voorstelling nagenieten in een gezellige setting. Ken heeft de afgelopen jaren onmiskenbaar zijn stempel gedrukt op de uitbating, het Theatercafé is een fijne ontmoetingsplaats voor de Mortselaar. Als bestuur willen we Ken en zijn team uitdrukkelijk bedanken voor hun professionele aanpak en de goede samenwerking de afgelopen jaren.

Ken: “Het waren mooie tijden, soms zware en ongelofelijke, maar vooral leuke momenten met veel voldoening als resultaat.”

Meer info


Meer nieuws

Uitgelicht