Mortsel op afspraak !

Maak online een afspraak via deze link.

OPGELET
Indien je terugkeert en/of aankomt uit het buitenland (rood gebied) dan vragen we jou om de quarantaineregels te respecteren. Dat betekent dat je pas na de verplichte quarantaineperiode van 7 dagen een afspraak inplant bij onze diensten. Bedankt voor je begrip.

Niet gevonden wat je zocht ?
Het maken van afspraken via bovenstaande link is van toepassing op een aantal producten en diensten van themaloket burger en balie ruimte. Voor afspraken aangaande alle andere aangelegenheden kan je steeds terecht bij het stadsonthaal via het telefoonnummer 03 444 17 17 of e-mail onthaal@mortsel.be.

Haal je de afspraak niet? Bedankt om tijdig te annuleren.
Onze online afsprakenmodule (www.mortsel.be/afspraak) draait op volle toeren en is dus al flink ingeburgerd. Anderzijds merken we dat er burgers niet komen opdagen zonder verwittigen. Dat is heel jammer, want zo gaat er kostbare tijd verloren die we kunnen gebruiken om andere burgers sneller verder te helpen. Merk je dat je afspraak in het gedrang komt? Dat kan altijd gebeuren. Geef je dan tijdig een seintje a.u.b.?

Burgers die meer dan 10 minuten te laat op de afspraak komen, kunnen helaas niet meer geholpen worden en moeten een nieuwe afspraak maken. Immers, we bedienen op dat ogenblik reeds een volgende burger.

Uitgelicht