Altijd zal ik van je houden - Toon Hermans

29 september 2019 van 14:00 tot 16:00
De leukste ‘feel good’ voorstelling voor het hele gezin ter gelegenheid van de viering van de 20ste sterfdag van Toon Hermans. Er worden bekende en totaal onbekende liedjes gezongen, er worden gedichten gelezen om te lachen en anekdotes verteld die hij in de loop van zijn carrière heeft meegemaakt.
En wie kan dat nou beter doen dan zijn eigen zoon Maurice Hermans, die samen met drie vocalisten en een pianist deze speciaal gemaakte ‘hommage’ brengen. Heel Nederland kent Toon zijn bekende klassiekers zoals 24 rozen, Mediterranée, Ballonnetje, Mien waar is mijn feestneus, Vader gaat op stap, de Tango van het blote kontje, Sien laat es Sien en nog vele tientallen andere mooie, grappige en autobiografische liedjes.

Zoon Maurice Hermans, zanger Marco de Kramer, zangeressen/actrices Sanne Gloria Verboom en Wendy Hoogendijk, begeleid door pianist Harrie Herfst, volgen Toon in de tijdlijn van zijn gedachten.

Een voorstelling met blije herinneringen en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes, kortom om nooit te vergeten... Toon leeft!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
zondag 29 september 2019 van 14:00 tot 16:00
Waar?
Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
Organisatie
Vrije Tijd Mortsel
Prijs
€ 15.0
Contact
https://tickets.mortsel.be/ProgrammaDetail.aspx?id=6537
Google maps


Meer evenementen

Uitgelicht