Start to coach - opleiding

06 september 2019 om 00:00 - 04 oktober 2019 om 00:00
Word coach !

Deze intensieve 5-daagse coaching opleiding leert jou de basis vaardigheden van een coach. Deze basis is COMMUNICATIE! Zowel verbaal als non-verbaal.

Als coach wandel je mee op het levens- en loopbaanpad van de coachees en help je hen groeien en zichzelf verder ontwikkelen. Geïnspireerd door sleutelinformatie, die door de coachees wordt aangereikt, creëer jij als coach de ruimte om dit proces vorm te geven. Je wil gericht kunnen inspelen op de hulpvraag en samen ontdek je wie hij/zij is, wat hij/zij kan, maar vooral wat hij/zij echt wil.

In de praktijk
De opleiding is praktisch! Naast een degelijk theoretisch kader gaan we vooral OEFENEN. Want coachen en communiceren leer je enkel door het te DOEN. Deze interactieve vorming leert jou dus de basis principes van een coach, versterkt grondig jouw gesprekstechnieken en draagt tevens bij tot jouw persoonlijke ontwikkeling door vanuit metapositie naar jezelf en de context te kijken. Dagelijks toon je op welke manier je de leerstof beheerst. We gaan aan de slag met intake - en verdiepingsgesprekken en je leert hoe je een coachingtraject kan afronden. Je wordt expert in verbale en non-verbale communicatie. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de deontologie van een goede coach, de do's & don'ts en dossierbeheer.

Voor wie?
Deze vorming richt zich vooral op iedereen die met mensen aan de slag wil. Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Door wie?
Deze vorming wordt georganiseerd door K-onsult: Karine Van Oosterbos, stress-en burn-out experte, (life- en loopbaan)coach, HR generalist en psychotherapeut I.V.

Tarief bedraagt 1395 euro (excl. BTW).
Vroegboekkorting is geldig tot en met 15 juni 2019. Je betaalt dan 1250 euro (excl. BTW).

* Informeer naar de voorwaarden om te kunnen betalen met de KMO portefeuille.

Inbegrepen:
- syllabus + werkboek
- lunch
- online mastermind groep

Deze vorming gaat door vanaf 6 deelnemers. Laatste dag om in te schrijven is 15 juni 2019. Bij minder dan 6 inschrijvingen wordt de opleiding geannuleerd.

Schrijf je binnen het jaar, volgend op deze opleiding in voor een verdiepingsopleiding tot:
- life coach
- loopbaancoach/loopbaanprofessional
- stress, burn-out & HSP professional
dan blijft voor die opleidingen het vroegboektarief voor jou van kracht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
Van 6 september 2019 tot 4 oktober 2019 (vr van 9:30 tot 16:00,
Waar?
K-onsult
Cornelis De Herdtstraat 63, 2640 Mortsel
2640 Mortsel
Organisatie
K-onsult
Prijs
€ 1395.0
Contact
info@k-onsult.be
http://www.k-onsult.be
Google maps


Meer evenementen

Uitgelicht