Druktebarometer

Check op deze webpagina hoe druk het is!

We werken zonder reservatiesysteem. We verwachten niet dat er meer zwemmers zullen zijn dan de maximum toegelaten capaciteit. Daarom willen we de drempel om te komen zwemmen niet te groot maken en behouden we momenteel het vrij zwemmen. Maar uiteraard wordt het aantal aanwezige zwemmers wel continu gemonitord. Wie wil komen zwemmen, kan hier eerst kijken hoe druk het is via de druktebarometer op www.mortsel.be/denbessem. Onze druktebarometer geeft in real-time het aantal aanwezige bezoekers weer.

  • Het maximum aantal bezoekers werd op 60 gebracht;
  • Wanneer de druktebarometer oranje kleurt, dan rest er nog 10% van de capaciteit;
  • Kleurt het rood, dan hebben we het maximum bereikt;
  • We kunnen de goede werking van de druktebarometer helaas niet garanderen bij het gebruik van de browser Google Chrome.

Opgelet! Op zondagvoormiddag ontvangen wij steeds veel mensen met kleine kinderen in het zwembad. Op dat moment geeft de druktebarometer aan dat er nog voldoende plaats is in het zwembad. In praktijk is dat zeker het geval in het wedstrijdbad, maar niet altijd in het instructiebad. Het kan voorvallen dat wij families met kleine kinderen dus toch vragen om even te wachten tot andere families het instructiebad verlaten. Op alle andere momenten voor publiek zwemmen is wel steeds voldoende ruimte beschikbaar in het instructiebad.

- Laadt de druktebarometer niet helemaal? Probeer dan even een andere webbrowser. We ondervonden dat er soms problemen zijn met het inladen via Chrome. -


Uitgelicht