Groepslessen voor volwassenen

Interesse in groepslessen voor volwassenen?

De nieuwe reeks aqua-groepslessen start vanaf maandag 7 januari 2019. Het wordt een nieuwe reeks van 12 lessen, die loopt vanaf de eerste week na de kerstvakantie (7 t.e.m. 13 januari 2019)  tot en met de week voor de paasvakantie (1 t.e.m. 7 april 2019). Er worden geen lessen gegeven in de krokusvakantie!

Inschrijven doe je aan de kassa van het zwembad.

Bijkomende informatie

  • wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent tijdens de lessen d.m.v. een verzekering via het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (= ISB-sportverzekering);
  • je schrijft in voor een traject van 12 lessen. De lesgever controleert de namen van de ingeschreven personen bij aanvang van de les. Bij ziekte of afwezigheid wegens een andere reden zijn de lessen niet overdraagbaar aan een andere persoon. Gemiste lessen worden niet terugbetaald en kunnen niet overgedragen worden naar een volgende lessenreeks;
  • buiten de inschrijving voor de lessen zelf moet je ook de toegang tot het zwembad voorzien d.m.v. een twaalf beurtenkaart of jaarabonnement;
  • het huishoudelijk reglement hangt uit in de inkomlounge van het zwembad. Je vindt het ook terug op de website www.denbessem.be. Gelieve dit strikt op te volgen;
  • de lessen worden enkel per 12 beurten verkocht. De prijs per les bedraagt 3 euro. Bovenop dit bedrag betaal je telkens inkom voor het zwembad via een 12-beurtenkaart met A of B tarief.
     
Maandag 11.30 - 12.15 uur Aquagym met Els Verbruggen
  12.15 - 13.00 uur Aquapilates met Els Verbruggen
  20.30 - 21.15 uur Aqua Drums Vibes met Dave Smet
  21.30 - 22.15 uur Aquaspinning met Dave Smet
Dinsdag 11.30 - 12.15 uur Aquaspinning met Kristof van Uffelen
  12.15 - 13.00 uur Aquagym met Kristof van Uffelen
Woensdag 19.30 - 20.15 uur Aquafitness met Dave Smet
  20.15 - 21.00 uur Aquazumba met Dave Smet
  21.00 - 21.45 uur Aqua bootcamp met Dave Smet
Donderdag 11.30 - 12.15 uur Aquavitaal met Dave Smet
  12.15 - 13.00 uur Aquagym met Dave Smet
  19.30 - 20.15 uur Aqua Drums Vibes met Dave Smet

 

Aquagym
Deze watertraining verbetert bloedcirculatie, uithoudingsvermogen en de weerstand tegen infecties zonder overbelasting van de gewrichtsbanden, pezen en spieren.

Aquapilates
Een nieuwe oefenmethode voor het hele lichaam met nadruk op een correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse. Het is yoga in het water.  Verder worden de buik- en rugspieren versterkt en houding, evenwicht en controle over het lichaam verbeterd.

Aquafitness
Aquafitness is een conditietraining met spierversterkende oefeningen. Effecten kunnen bereikt worden ten aanzien van balans, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Aquafitness is voor elke leeftijd en voor elk niveau bestemd.

Aquazumba
Aquazumba is een erg leuke fitness-dans-workout, met intense bewegingen en danspassen die gebaseerd zijn op Latijns-Amerikaanse ritmes en muziek.

Aqua bootcamp
Aqua Bootcamp is een intensieve workout in het water waar je zowel je kracht als conditie mee verbetert.  Aqua Bootcamp is bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers en is voor jong en oud.

Aquaspinning
Aquaspinning is een uiterst verfrissende vorm van conditietraining in groep, op een fiets die in het water staat (hydrorider) en op opzwepende muziek. Tip: Trek stevige (surf)schoentjes en een (fiets)broekje aan!

Aquavitaal
Aquavitaal is een actief beweegprogramma onder leiding van een ervaren instructeur om lang gezond, fit en vitaal te blijven.

Aqua Drums Vibes!
Het Drums Vibes®-concept is een uniek aquafitness-programma dat trommelritmes, pure fun en een fantastische training combineert. Dit is het nieuwste van het nieuwste in de aqua wereld en een primeur voor België.

Uitgelicht