De Mortselse cadeaubon

Inhoud

Je herkent het beslist. Al of niet op het laatste moment ben je op zoek naar een gepast cadeau voor die speciale gelegenheid. Je hebt geen idee wat je zou geven, of toch... De cadeaubon van de stad Mortsel, hét ideale geschenk voor iedere gelegenheid. Winkelen in eigen stad! Verras je familie, vrienden, kennissen, collega's, personeel, clubleden of trouwe klanten.

Procedure

De stad Mortsel staat in voor de verkoop. De cadeaubons kunnen door íédereen aangekocht worden, dus zowel inwoners als niet-inwoners van Mortsel. De cadeaubons worden verkocht aan het stadsonthaal.

Bedrag

Cadeaubons zijn verkrijgbaar in versies van 5, 10 en 20 euro. Je kan alleen met bancontact betalen, wij aanvaarden geen cash geld meer.

Bij welke ondernemers kan je terecht?

Wil je weten bij welke handelaars je terecht kan om je cadeaubonnen te besteden? Download dan hier de lijst van de deelnemers (versie 19 mei 2020).

Informatie voor ondernemers

Betalen met cadeaubons is nog niet mogelijk in jouw zaak? Als deelnemer aan het systeem van de cadeaubons, moet je een aanvraagformulier invullen wanneer je de cadeaubons wilt laten uitbetalen door stad Mortsel. Lees er hier alles over.

Meer info

Stadsonthaal
Stadplein 2
2640 Mortsel
onthaal@mortsel.be
tel. 03 444 17 17

Uitgelicht

Betalen doe je digitaal

Alle balies van lokaal bestuur Mortsel aanvaarden geen cash geld meer. Betalen kan er enkel nog digitaal, met je bankkaart. Handig voor jullie, veiliger voor ons!

We beschikken enkel nog over een cashpunt in de Meerminnecampus, waar burgers terecht kunnen die absoluut met cash geld willen betalen. Ze ontvangen daar een betalingsbewijs dat ze kunnen voorleggen aan de dienst naar keuze.

bancontactlogo