KIZUNA - Tim Oelbrandt & De Studio

Koop tickets
Mark Liebrecht Schouwburg
  • vr 17 januari 2025 van 20.30 tot 21.40 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
‘KIZUNA’ is het Japanse woord voor verbinding. Maar ook voor obstructie en hinderpaal. Die dubbele betekenis maakt het interessant. Vandaag de dag zijn we voortdurend geconnecteerd. Ondertussen groeit onder onze voeten een netwerk waar we geen weet van hebben. Een netwerk van onzichtbare draadjes dat ondergronds alle bomen, planten en paddenstoelen verbindt. Je zou het mycelium, dat netwerk van schimmeldraden, het internet van de flora kunnen noemen.

Tim Oelbrandt geeft ons het gevoel allemaal verbonden te zijn. Zelfs onze trouwringen weet hij letterlijk samen te smelten. Of hij belt een nietsvermoedende vreemde op en laat het publiek achter met een raadsel: hoe mooi en waardevol kan de connectie met een onbekende zijn? Oelbrandt brengt deze magische vertelling met wonderlijke goocheltrucs.

Tim Oelbrandt is een bekende naam in het underground magic circuit. Hij combineert magie, illusie en theater op magnifieke wijze. Oelbrandt is ook magic consultant voor theater- en tv-producties en hij werkte onder andere mee aan de VTM-reeksen ‘Nicholas’ en ‘Dat belooft voor later’. Bovendien mag Oelbrandt zich sinds oktober 2023 Belgisch Kampioen Goochelen noemen en zal hij ons land verdedigen op de Europese Kampioenschappen Goochelen in 2024.

concept/performance Tim Oelbrandt - regie en tekst Dimitri Duquennoy - scenografie Tim Oelbrandt - lichtontwerp Tim Oelbrandt en Hans Lodewijckx - techniek Hans Lodewijckx - productie No Rabbits vzw, met de steun van De Studio - foto Jelle Muller

Locatie

Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel

Prijs

  • Basistarief 18
  • Basis UiTPAS 17
  • Basis UiTPAS 1 3,6
  • Kansentarief met UiTPAS Mortsel 3,6

Reserveer

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel