What the Butler saw - Theater Malpertuis

Koop tickets
Mark Liebrecht Schouwburg
  • do 24 oktober 2024 van 20.30 tot 21.55 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
Een psychiater stelt ongepaste vragen aan een solliciterende secretaresse. Deze daad vormt het startschot voor een totale escalatie die de grenzen van het fatsoen ver overschrijdt. Wat volgt is een meesterlijk spel van verstoppen en verkleden. Een verdorven wereld waarin iedereen elkaar in starre posities dwingt en in hokjes klasseert.
Ondanks zijn groteske personages, ingenieuze plotstructuur en hilarische slapstick-scènes is dit gewiekste stuk niet louter een vermakelijke komedie. Joe Orton toont ons een kromme werkelijkheid. Hij vergroot deze wereld zodanig uit, dat we niet anders kunnen dan lachen. Tot Orton aan het einde de klassieke komediestructuur zodanig op de spits drijft dat het lachen ons misschien wel vergaat.

Gratis inleiding om 19.30 uur door Tom Goossens in de Blauwe zaal.

spel Stan Martens, Maartie Ruts, Lieselot Siddiki, Tania Van der Sanden, Frans Van der Aa - tekst Joe Orton - bewerking en regie Tom Goossens - dramaturgie Ibe Rossel - kostuums Louis Verlinde - decor en techniek Wim Loobuyck, Iben Stalpaert en Rik Teunis - met de steun van de Vlaamse Gemeenschap - deze productie kwam tot stand met de steun van de Belgische Tax Shelter maatregel via Flanders  Tax Shelter - foto Nick Hannes

Locatie

Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel

Prijs

  • Basistarief 20
  • Basis UiTPAS 19
  • Basis UiTPAS 1 4
  • Kansentarief met UiTPAS Mortsel 4

Reserveer

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel