Fermenteren voor beginners

Schrijf je in
  • za 9 november 2024 van 14.30 tot 16.30 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.

Tijdens deze workshop leer je wortelen en koolsla fermenteren. Gefermenteerde groenten zitten vol probiotica. Dat zijn bacteriën die je darmflora verrijken. Dat is gezond én lekker! Met als bonus: gefermenteerde groenten kan je langer bewaren. We gaan meteen aan de slag en je gaat naar huis met je eigen pot gefermenteerde groenten, ook de recepten krijg je mee. Met de aangeleerde technieken kan je daarna gemakkelijk thuis andere groenten fermenteren.
Begeleiding: Maya Van Treeck, De Groene Stadshut, i.s.m. Avansa 

Locatie

Hoeve Dieseghem
Wouter Volcaertstraat 44 , 2640 Mortsel

Prijs

  • Basistarief 10
  • Kansentarief met UiTPAS Mortsel 2

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel