Lokaal bestuur Mortsel geeft iedere Mortselaar een mondmasker

UPDATE 15 mei 2020 - De mondmaskers zijn verdeeld.

We deden het! Op minder dan 24 uur nadat de mondmaskers geleverd werden, zijn we erin geslaagd om ze te verpakken en in heel Mortsel te bussen. 22.500 mondmaskers gingen de deur uit. Elke inwoner ouder dan 12 jaar (vanaf geboortejaar 2007) kreeg ondertussen een persoonlijk exemplaar op het adres waar hij gedomicilieerd is. Dankjewel aan alle medewerkers die dit mogelijk maakten!

Het masker is een dubbellaags herbruikbaar gezichtsmasker met ruimte voor een filter voor extra bescherming, gemaakt van zacht en rekbaar OEKO-TEX gecertificeerd polyamide wat zorgt dat het comfortabel is om te dragen. Het mondmasker kan op 90 graden in de wasmachine worden gewassen. De leverancier werd geselecteerd uit een goedgekeurde lijst van de Antwerpse deputatie.

Problemen of vragen? Mensen die een probleem ondervinden bij de levering van de mondmaskers (te veel of te weinig maskers, beschadigingen, enz.), kunnen contact opnemen met het stadsonthaal: tel. 03 444 17 17 of e-mail onthaal@mortsel.be. Inwoners die digitaal minder sterk zijn of liever niet telefoneren, kunnen zich tijdens de openingsuren aanbieden bij het stadsonthaal: www.mortsel.be/onthaal.

#mondmaskers #stad #lokaalbestuur #Mortsel #stadMortsel #mortselhelpt #corona #coronavirus #COVID19 #samentegencorona #Coronabelgie #COVID19BE #Covid_19 #COVID19Belgium #CoronaCrisis #YoullNeverWalkAlone

Algemene informatie over het coronavirus kan je volgen via www.mortsel.be/coronavirus.

 

Uitgelicht