Administratieve medewerker (C1-C3)

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse contractuele functie en een halftijdse contractuele functie (C1-C3) met een overeenkomst van onbepaalde duur en een wervingsreserve van 1 jaar.

Download hier de affiche.

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Als administratief medewerker ondersteun je dat specifieke deel van het lokaal bestuur Mortsel waarvoor je wordt ingeschakeld. Als je direct klantencontact hebt, word je gezien als ambassadeur van het lokaal bestuur zodat onze dienstverlening maximaal toegankelijk is voor zowel burgers als eigen collega’s. Klantentevredenheid wordt bereikt door op vragen te anticiperen, ze te onderzoeken en/of op te lossen.

Je kan enkel solliciteren via www.jobsolutions.be/register/4342 tot uiterlijk 3 oktober 2019. Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.

adm

Uitgelicht