Arbeider magazijn

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse functie (D1-3) met een contract van onbepaalde duur.

Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het intern transport van goederen. Je zorgt voor het opvolgen van de kwaliteitseisen. Je beheert de voorraad  en bouwt mee aan een ordelijk en gestructureerd magazijn.

Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van een eventueel diploma en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

Extra

 

Uitgelicht