Coördinator Vrije tijd

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse contractuele functie (A1-3) met een overeenkomst van onbepaalde duur.

De Coördinator Vrije tijd staat in voor het afstemmen van de programmatie van eigen evenementen/activiteiten en die van derden. De Coördinator Vrije tijd zet deskundigen, medewerkers, logistieke medewerkers en techniekers vrije tijd in op hun talenten in wisselende teams. Hij/zij stimuleert de teams om bepaalde activiteiten en/of evenementen op een projectmatige manier samen te realiseren. De Coördinator Vrije tijd werkt de jaarplanningen uit en zorgt ervoor dat organisatiebrede thema’s zoals ontwikkelingssamenwerking, gezondheid,... een plek krijgen in het programma. De Coördinator Vrije tijd zorgt voor correcte en efficiënte procedures voor administratieve processen zoals zaalverhuur en aanvragen via het evenementenloket.

Je kan enkel solliciteren via www.jobsolutions.be/register/3222 tot uiterlijk 11 januari 2019. Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma (*) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

Meer informatie vind je via deze link.

Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of e-mail hr@mortsel.be.

(*) Masterdiploma of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Uitgelicht