Deskundige maatschappelijk werker

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Gelukkige inwoners, daar draait alles om in onze stad. Maar niet iedere bewoner kan daar helemaal zelf voor zorgen. Net daarom zorgen we voor een breed vangnet voor wie dat niet kan. Een net vol laagdrempelige en toegankelijke hulp. Waar financiële, juridische en emotionele moeilijkheden geen taboe zijn. Integendeel: wij nemen die vragen van onze burgers serieus, en we lossen ze op of verwijzen ze door naar gespecialiseerde hulpverleners. Om deze doelstelling te realiseren hebben we jou nodig.

Deskundige maatschappelijk werker

Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.

Uitgelicht