Gebouwbeheerder

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse contractuele functie (D1-3) met een overeenkomst van onbepaalde duur.

De gebouwbeheerder zorg voor het patrimonium en de publieke ruimte van Mortsel buiten de openingsuren van het bestuur. Klantvriendelijkheid wordt bereikt door een gepaste oplossing te vinden voor uiteenlopende problemen.

  • Je kan enkel solliciteren via https://www.jobsolutions.be/register/6986/personal tot uiterlijk 24 januari 2021.
  • Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.
  • Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.
     

Uitgelicht