Maatschappelijk werker

Mortsel is een stad met een dorpskarakter. We zijn middelgroot. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart. Dat hart uit zich in onze klantvriendelijkheid en toegankelijkheid: persoonlijk en dichtbij. Het breed aanbod dat we hebben hangt nauw samen met onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis en ondernemen actie. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.

Mortsel is een levende organisatie. Onze organisatie wordt geleefd, beleefd door mensen. Al die mensen zijn verbonden met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten, gebruikers en bewoners.

Het lokaal bestuur Mortsel is volop in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Functieomschrijving:
Gelukkige inwoners, daar draait alles om in onze stad. Maar niet iedere bewoner kan daar helemaal zelf voor zorgen. Net daarom zorgen we voor een breed vangnet voor wie dat niet kan. Een net vol laagdrempelige en toegankelijke hulp. Waar financiële, juridische en emotionele moeilijkheden geen taboe zijn. Integendeel: wij nemen die vragen van onze burgers serieus, en we lossen ze op of verwijzen ze door naar gespecialiseerde hulpverleners.
Om deze doelstelling te realiseren hebben we jou nodig.

Profiel:
Je hebt een diploma maatschappelijk werk op zak en bent bovendien sociaal vaardig, zelfstandig, stressbestendig en taalvaardig. De administratieve taken die een belangrijk deel uitmaken van de dossieropbouw, neem je er graag bij. Je werkt graag samen met anderen in een team van jonge mensen.

Aanbod:

  • Een deeltijdse functie met een contract van bepaalde duur (zes maanden).
  • Je kom terecht in een jong en dynamisch team waarbij wordt ingezet op een aangename werksfeer.
  • Anciënniteit verworven bij een andere overheid wordt onbeperkt mee opgenomen. Heb je werkervaring bij een privé organisatie of als zelfstandige die relevant is, dan wordt deze voor 10 jaar mee genomen.
  • Het lokaal bestuur voorziet maaltijdcheques, vergoeding woon- werkverkeer en aansluiting bij de GSD-v.

De sollicitaties moeten ons via de online applicatie bereiken.

Solliciteren kan tot 12 september 2019.

Uitgelicht