Medewerker Lieven Gevaertschool

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een halftijdse contractuele functie (C1-3) met een overeenkomst van onbepaalde duur.

De medewerker onderwijs zorgt voor de administratieve en logistieke ondersteuning van de Lieven Gevaertschool.
De medewerker onderwijs zorgt als ambassadeur van het lokaal bestuur voor de realisatie van een maximale toegankelijkheid van de dienstverlening voor directie, leerkrachten, kinderen en ouders.
Klantentevredenheid wordt bereikt door op vragen rond onderwijs in Mortsel te anticiperen, ze te onderzoeken en/of op te lossen.

Je kan enkel digitaal solliciteren via deze link tot uiterlijk 18 augustus 2019.
Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

Lees er alles over op onze affiche!

Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel:
tel. 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.


Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Uitgelicht