Meewerkend ploegverantwoordelijke klus

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Als meewerkende ploegverantwoordelijke klus begeleid je deelnemers in een tewerkstellings- en opleidingstraject. Het doel van dit vormingstraject en deze opleiding bestaat erin de deelnemers te ondersteunen en een positieve arbeidshouding te ontwikkelen alsook sociale en technische vaardigheden. Zo kunnen ze doorstromen naar een definitieve vorm van tewerkstelling of een aangepaste opleiding. Daarnaast help je andere ploegbazen van het patrimonium waar nodig met het oog op onderhoud van gebouwen en installaties van het lokaal bestuur Mortsel.

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse functie (D4-5) met een contract van onbepaalde duur.

Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je rijbewijs en diploma (secundair onderwijs in een technische richting of daarmee gelijkgesteld onderwijs) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

Extra

 

Uitgelicht