Opbouwwerker B1-B3

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse functie (B1-3) met een contract van onbepaalde duur.

De opbouwwerker heeft tot doel zichtbaar aanwezig te zijn in de verschillende wijken van Mortsel en legt o.a. contacten met maatschappelijk kwetsbaren om zo een vertrouwensrelatie op te bouwen. Je verzorgt de signaalfunctie naar de coördinator welzijnsregie om weer te geven wat er leeft in de diverse wijken en waar de grootste noden en behoeften liggen. De opbouwwerker vormt de verbindende factor binnen een buurt, wijk en naar het lokaal bestuur toe.

  • Je kan enkel solliciteren via deze link en tot 26 september 2019;
  • Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma (bachelor) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring;
  • Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of mail hr@mortsel.be;
  • Download door hieronder op de foto te klikken de affiche van deze vacature.


opb
 

Uitgelicht