Projectleider Patrimonium

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

De projectleider patrimonium ondersteunt de coördinator stadsprojecten in de voorbereiding, het ontwerp en opvolging van nieuwbouw, renovatie, inrichting, uitrusting en onderhoud van het patrimonium van het lokaal bestuur. Met als doel het patrimonium en hun uitrusting operationeel te houden aangepast aan de hedendaagse normen, toegankelijk voor iedereen, veilig, energiezuinig met aandacht voor duurzaam en ecologisch gebruik van materialen en technieken. De projectleider patrimonium draagt bij aan het realiseren van Mortsel als mooiste stad van Vlaanderen.

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse functie (B1-3) met een contract van onbepaalde duur.

Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring,..).

Extra

 

Uitgelicht