Redder zwembad Den Bessem

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een hafltijdse contractuele functie (D1-D3) met een overeenkomst van onbepaalde duur.

Als redder sta je in voor de veiligheid en de algemene orde in en rond het zwembad alsook in de kleedruimtes. Als vertegenwoordiger van het lokaal bestuur Mortsel verzorg je de informatie naar de zwembadgebruiker toe.

  • Je kan enkel digitaal solliciteren via deze link tot uiterlijk 15 september 2019 (verlenging);
  • Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring. Lees er alles over op onze affiche!
  • Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Uitgelicht