Teamcoach publieke ruimte

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Als teamcoach publieke ruimte ben je verantwoordelijk voor het leiden en coachen van de cel publieke ruimte. Je hoofdtaak bestaat er in te zorgen voor het periodiek onderhoud van de wegen en het groen van het lokaal bestuur. Dit houdt in dat je instaat voor het kwaliteitsvol en efficiënt (laten) uitvoeren van het dagelijks onderhoud, hulp bieden bij  inrichtingsprojecten, grotere projecten of bij organisatie van evenementen. Dit doel bereik je door  het opstellen van efficiënte planning: taken die binnenkomen via het meldingssysteem inplannen, voorzien van de juiste materialen, opstellen van technische specificaties, risicoanalyse, … Na de planning zorg je ook voor de opvolging op het veld van de uitvoeringskwaliteit.  Dit alles doe je in samenwerking met de projectleiders van stadsprojecten en de ploegbazen.

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse functie (C4-5) met een contract van onbepaalde duur.

Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma en rijbewijs en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

Extra

  • Download hier de affiche van deze vacature.
  • Solliciteren doe je uiterlijk 26 september 2021 en via (enkel) deze link
  • Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.

 

 

Uitgelicht