Verpleegkundige

Mortsel is een middelgrote stad met een dorpskarakter, gelegen in de zuidrand rond Antwerpen. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart voor klantvriendelijkheid en toegankelijkheid, vertrekkende vanuit onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Lokaal bestuur Mortsel is een dynamische organisatie, geleefd en beleefd door mensen die verbonden zijn met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten en gebruikers. Het bestuur is voortdurend in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

Als verpleegkundige realiseer en lever je aangepaste zorg aan de residenten van woonzorgcentrum Meerminnehof. Dit doe je zowel fysich als psychisch, in samenwerking met collega’s om zo te komen tot een kwaliteitsvolle zorg en realisatie van de zorgvisie in het woonzorgcentrum.

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een contract van onbepaalde duur (BV1-3 of C3-4).

Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma (verpleegkundige) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

Extra

 

Uitgelicht