Lentepoets 2021

Neem deel van 20 maart tot 3 april.

Honderdvierendertig! Met meer dan 134 zijn jullie. Buurtboeners van de bovenste plank. Vrijwilligers met een groot hart voor de buurt, voor mens én natuur. Meer dan 134. Dat is bijna in elke Mortselse straat een officiële boener.

Net zoals 6 december dé dag is voor kinderen en 4 oktober dé dag voor dieren, is 21 maart dé dag voor Buurtboeners. De lente staat namelijk synoniem voor schoonmaak. Een grote schoonmaak, binnen en buiten. En sinds enkele jaren is die dag ook voor onze stad een excuus om eens extra aan de slag te gaan met borstels en knijpers.

Neem even de tijd om je te registreren op mooimakers.be/actiekaart. Op die manier wordt heel onze stad een propere vlek! Zet gerust een actie op samen met de buren, spreek mensen aan, kom samen buiten. Je kan bij ons altijd terecht voor extra handschoenen en/of zakken. En voor één keer krijg je van ons nog een extraatje ...

Neem deel aan de lenteschoonmaak in de week van 20 maart tot 3 april. En laat het ons weten. In een mail, per brief, met een foto, een filmpje, een artikel in de gazet, … laat je gaan! Alles voor een proper Mortsel!

Stadsonthaal
tel. 03 444 17 17
mail onthaal@mortsel.be

Uitgelicht