Nutswerken in functie van Agfa-Gevaert (tusen Drabstraat en Septestraat)

Periode tot einde september 2021.

UPDATE - De vergunning voor deze nutswerken werd verlengd tot 30 september 2021.

Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet, legt in juli en augustus 2021 nieuwe ondergrondse elektriciteitskabels (15kV) aan in Mortsel. Dit gebeurt tussen het hoogspanningsstation ‘Mortsel’ in de Drabstraat en het bedrijf Agfa-Gevaert in de Septestraat. De werken zijn nodig om een betrouwbare elektriciteitsvoorziening voor het bedrijf Agfa-Gevaert te blijven garanderen.

Op de webpagina www.elia.be/projecten vind je de meest actuele informatie over dit project.

Heb je vragen over het project of de impact ervan, dan kan je steeds terecht bij Elia via het gratis nummer 0800 11 089.

Van 2/8/2021 tot en met 6/08/2021 zal de Dieseghemlei van de Theofiel Reynlaan tot de Ter Varentstraat afgesloten worden voor alle verkeer. Er wordt plaatselijk een omleiding voorzien.
Fietsers en voetgangers hebben altijd doorgang.
De opgegeven data zijn onder voorbehoud van weers- en onvoorziene omstandigheden.
De recentste bewonersbrief lees je hier.

Van 9/8/2021 tot 30/09/2021 zal er gewerkt worden in de Heirbaan en Drabstraat.
De Heirbaan wordt tussen de kruising met de Ijzerenweglei en de Meidoorn enkelrichting. De Drabstraat wordt tussen de kruising met de Meidoorn en de hoogspanningspost in de Drabstraat enkelrichting.
Er zal enkel verkeer mogelijk zijn vanuit de Krijgsbaan richting Liersesteenweg. Het politiegebouw, de fitness en Colruyt blijven wel bereikbaar vanuit de Liersesteenweg. Ter plaatse wordt er een omweg voorzien.Doorgang voor fietsers en voetgangers blijft steeds mogelijk.
De recentste bewonersbrief lees je hier.
Hier vind je het recentste signalisatieplan.

Deze werken hebben een impact op buslijnen 140 en 141. Meer informatie over de buslijnen die tijdelijk niet bediend worden en de vervanghaltes vanaf 1 september voor de schoolgaande jeugd vind je hier.

EXTRA


Meer nieuws

Uitgelicht